=== Scroll down for English version ===

A Shotokan Tigrisek SE és a Shotokan Karate-do International Magyarországi Szervezete a Fertő Tavi Speciális Kutató és Mentő Vízipolgárőrség segítségével 2021. május 22. és 24. között rendezte meg Visegrádi 4-es online edzőtáborát. Még 2020-ban sikeresen pályáztunk a Visegrádi Alap pályázatán, de sajnos a covid miatti lezárások miatt az edzőtábort le kellett mondani és az idei évre áttolni. A pályázatkiíróval és a partnerekkel történt folyamatos egyeztetések után arra jutottunk, hogy félig online formában meg tudjuk tartani a rendezvényt. A magyar résztvevők korlátozott számban lehettek jelen a két teremben, amennyiben megfeleltek az aktuális előírásoknak. Azaz vagy rendelkeztek védettségi kártyával vagy gyerekek esetén versenyengedéllyel illetve belépéskor átestek lázmérésen és kézfertőtlenítésen.

Újra várunk minden kezdőt és újrakezdőt 2021. május 27. csütörtöktől a Megasportban. Nyári időszakban hétfő-csütörtök 17:30-19:00 óra között. Az első hónap díjmentes.
Kérünk mindenkit, hogy az aktuális szabályokat tartsátok be. Ebben a pillanatban 18 év alatt szabadon lehet jönni edzésre (szülő nem maradhat ott). Felette versenyengedély vagy védettségi kártya kell.
Ha kérdésed lenne írj vagy hívj minket a +36209323655-ös telefonszámon.

Végre újra elkezdhetjük az edzéseket nem csak versenyzőknek! Részletekkel hamarosan érkezünk. Ha visszajönnél vagy kedved lenne csatlakozni hozzánk szívesen látunk! Írjál, hívjál és minden kérdésre válaszolunk.
Sajnos a túrák elindításával még várnunk kell. Sokan hívtok minket, hogy jönnétek, de egyenlőre nem szervezünk közös túrát, mert ezt még nem engedni a rendelet.

GYERE HOZZÁNK KARATÉZNI!

Gyerekeket és felnőtteket, kezdőket és újrakezdőket is várunk csapatunkba!

Ma nyilvánosságra kerültek az idei évi felsőoktatási felvételi ponthatárok. Örömmel tölt el minket, hogy három felvételizőnek is plusz pontot jelentett az egyesületünkben elért versenyeredményük (15,15 illetve 20 pont). Gratulálunk nekik a sikeres felvételihez, főleg hogy mindegyikük nehéz szakot választott (jogász, rendészeti igazgatás, pszichológus).

Két hete folynak karate edzéseink a szabadban. Még egy rövid ideig kint maradunk és amint biztonságos visszatérünk a teremben tartott edzésekhez is.

Ausztriában tartott edzést Fumitoshi Kanazawa 6.dan sensei a SKIF Hombu Dojo instruktora.