Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Soproni TÁVlatok túra és futóverseny. Új helyszínen volt a rajt. Most a Soproni Egyetem Botanikus kertjéből indultak a túrázók a és futók is Lederer György és hegyi Péter főszervezők irányításával. A túra indén része volt a Cartographia kupa versenysorozatnak így rengetegen érkeztek távolabbról is.

A több napos esőzés alaposan megnehezítette az indulók dolgát.A felázott talajon futni és megáradt patakokon kellett átkelni a túrázóknak végig szemerkélő esőben. A rossz idő ellenére is 117-en indultak el valamelyik távon.

Gratulálunk minden teljesítőnek!

További információ: https://www.stse.hu

Megtartottuk utolsó felkészítő túránkat a január 27-i Extrem Burgenland túrára. Több, mint 20-an vágtunk neki a 40 kilométeres távnak. Volt aki kevesebbet, de volt aki 54 kilométert is túrázott ma, mivel a rajtba is gyalog érkezett Sopronból és úgy is ment haza.
Ismét tökéletes frissítést kaptunk a Tornácos - Hegykőtől, akik a 120 kilométeres túrából is kiveszik a részüket, hiszen nem csak frissítőpontot üzemeltetnek, hanem a 80 kilométeres táv rajthelyét is ők adják. Köszönjük nekik a szíves vendéglátást.
Aki még nem nevezett, de indulna a túrán az siessen, mert holnap lezárják a nevezést a szervezők.

Megtartottuk évnyitó családi túránkat. ✅ Több mint ötvenen indultunk neki a Károly-kilátóhoz vezető útnak. 🌲🪵↗️ A boszorkány tanösvényen megnéztük, hogy van-e köztünk boszorkány (volt)🧙‍♀️ Játszottunk egy kicsit a játszótéren és a sípálya felé jöttünk haza. 🚶‍♀️🚶
Boldog új évet mindenkinek!
 

Több mint 30-an indultunk neki az idei első Extrem Burgenland felkészítő túrának. Gyönyörű időben vágtunk neki a 20 kilométeres távnak. Jó tempóban és hangulatban mentünk végig és még plusz egy kilométer is belefért.
Legközelebb december 4-én indulunk útnak, akkor 30 kilométeres távon.
Köszönjük, hogy eljöttetek!

2022. október 8-án tartották a Kéktúrázás napját. Egyesületünk két szakasz vezetését vállalta. A Sárvár-Gérce szakaszon Gáncs Krisztián, a Gérce-Káld szakaszon pedig György Lederer vezette a túrázókat. Összesen több mint 70-en csatlakoztak hozzánk a gyönyörű időjárásban. Az ország mindhárom kéktúra útvonalának teljes hosszában lehetőség volt a közös túrázásra.
Gratulálunk minden résztvevőnek!
 
 

Közel 100 embert és jó pár négylábút sikerült megmozgatnunk a mai családi túránkkal. Sajnos az eső nem bírta ki délutánig, de így is sokan indultak útnak a 6 vagy 12 kilométeres távon. Sőt voltak akik mindkét távot teljesítették egymás után. A Tesco Ön választ, mi segítünk programjának támogatásával és az Európai sporthét keretein belül megrendezett esemény végén sokan ajándékkal tértek haza. A Hotel Szieszta most is tökéletes rajt/cél helyszín volt.
Köszönjük mindenkinek a támogatást és részvételt!